LA FORMA MÉS FRESCA D'ACABAR EL VALÈNCIA TRIATLÓ

05/09/2018

Es repartiran més de 600 litres d'orxata de xufa de València ecològica als triatletes participants.

Divendres, dissabte i diumenge vinents,  l'orxateria artesanal ecològica L'Obrador de Bou refrescarà amb la seua orxata de xufa de València ecològica als triatletes participants en les diferents carreres del València Triatló. A més, juntament amb l'orxata, s'oferirà als esportistes "Coca de landa" elaborada amb farina de xufa de València.

La xufa de València és una gran font de minerals, com el potassi, fòsfor, calci, magnesi, sodi, ferro i zinc, que poden ajudar a prevenir l'aparició de lesions, fatiga, enrampades i anèmia. L'orxata de xufa és molt més que una beguda refrescant, ja que la seua aportació d'hidrats de carboni senzills ajuda a la recuperació dels dipòsits de glucogen muscular que s'han esgotat durant la pràctica esportiva. A més, al no contenir lactosa ni gluten, és una beguda apta per a tot tipus de dietes i intoleràncies.

Després del bon acolliment de l'any passat on van repartir quasi 600L d'orxata ecològica, L'Obrador de Bou torna a recolzar un dels esdeveniments esportius més importants de la ciutat, on prop de 4.000 esportistes combinen la natació, la bicicleta i la carrera a peu.

L'Obrador de Bou és la primera orxateria artesanal ecològica de la Comunitat Valenciana que l'empresa familiar Chufas Bou va obrir en 2013, amb l'objectiu de completar el cercle entre els seus camps ecològics a Alboraia i el client final. El seu local en la Platja de la Patacona és un lloc d'innovació, on utilitzen la seua matèria primera estel, la xufa de València ecològica, per a elaborar els seus productes artesanals en un obrador a la vista del públic.

Per als espectadors que vengen a animar i els voluntaris que ajuden a l'organització, hi haurà degustacions d'orxata ecològica en moments puntuals del cap de setmana. No t'ho perdes!

Més informació: www.horchaterialobrador.com