UNA START-UP VALENCIANA LLANÇA UNA CREMA UNTABLE AMB XUFA DE VALÈNCIA

24/01/2019

"Amb Tiggy, aportem una nova forma de consumir el superfood més trendy del moment" afirma Vasco Acúrsio, Co-Fundador de l'empresa.

La start up valenciana TxLab acaba de llançar dues cremes untables a base de xufa de València. L'empresa, que va nàixer amb l'objectiu d'investigar i reinventar noves formes d'utilització del producte estrela de l'horta valenciana, ha desenvolupat dues cremes, una de xufa i cacau i una altra de xufa i carob (garrofa) sota la marca Tiggy. 

"Ens dediquem a desenvolupar i distribuir productes amb la xufa com a ingredient principal. La certificació Denominació d'Origen Xufa de València posa en valor l'origen i la qualitat dels nostres productes. Les característiques de la xufa són úniques i les seues aplicacions estan encara per explorar. Amb Tiggy, aportem una nova forma de consumir el superfood més trendy del moment" afirma Vasco Acúrsio, Co-Fundador de l'empresa.

En procés de creació dels productes va tindre sempre en el centre la utilització de productes de proximitat i l'ús d'envasos reciclables per a col·laborar en la sostenibilitat econòmica i ambiental de l'entorn.

Tal com explica el responsable del projecte, les cremes de xufa Tiggy es poden consumir en el desdejuni/berenar/brunch untades en pa, però també tenen aplicacions culinàries com per fer galetes, farciments de pastissos o brownies. A més, són productes aptes per a vegans, sense lactosa ni oli de palma ni aromes artificials ni conservants.

L'acceptació del producte en els panells de tast és excel·lent, destacant, en el cas de la crema Tiggy Xufa&Cacau un sabor a xufa i cacau amb un final a fusta i fruita seca, mentre que la crema Tiggy Xufa&Carob el sabor a xufa i garrofa es mescla amb notes de regalíssia i café.