DESTACADA PRESÈNCIA DE LA XUFA I ORXATA DE VALÈNCIA EN LA FIRA FRUIT LOGÍSTICA BERLÍN

11/02/2019

L'Orxata de Xufa de València ha tingut una presència destacada en Fruit Logística 2019, la fira de fruites i verdures més important d'Europa que s'ha celebrat aquests dia a la ciutat de Berlín, de la mà de l'empresa valenciana Terra i Xufa. 

Segons ens comenta Paco Planells, soci de Terra i Xufa, "durant aquests dies s'han repartit entre els assistents més de 200 litres d'orxata, i s'ha constatat el creixent interés dels mercats estrangers a introduir la xufa i l'orxata als seus països, com a conseqüència de la creixent demanda per les begudes d'origen vegetal i per l'alimentació saludable".

En la jornada del dijous l'estand de la Comunitat Valenciana va comptar amb la visita del Molt Honorable President de la Generalitat, Ximo Puig, acompanyat de Francisco Rodríguez Mulero, Secretari Autonòmic d'Agricultura, Maite Cháfer, Directora General de *PAC i Desenvolupament Rural, i Roger LLANES, Director General d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

El també soci de Terra i Xufa, Enric Navarro, destaca "la creixent presència del sector Bio en aquesta Fira, que cada any va guanyant terreny al gran referent del sector, Biofach, que se celebra en tan sols uns dies en la cuideu de Nuremberg". Això posa en relleu el constant creixement de l'Agricultura Ecològica, per la qual aquesta empresa valenciana va apostar des de fa ja més d'una dècada.

Aquesta visita a Alemanya també va servir per a visitar a les botigues que porten comercialitzant des de fa dos anys la Beguda de xufa de València sense sucres afegits Terra i Xufa, que dia a dia es va consolidant entre els seus clients com una alternativa a les begudes vegetals, i que cada va guanyant terreny en els lineals de les botigues i supermercats de Berlín i moltes altres ciutats d'Alemanya.

Els productes de Terra i Xufa, tots ells elaborats amb Xufa emparada pel Consell Regulador de la Denominació d'Origen Xufa de València, també tenen presència en altres països europeus com França, Itàlia, Holanda o Regne Unit, on ja es poden trobar des de fa uns anys, amb una notable augment de vendes cada temporada. Això posa en relleu que els consumidors europeus aposten per la Xufa D.O. València, i segur que ho continuaran fent durant els pròxims anys.


Per a més informació: Paco Planells March 610867575 comercial@terraixufa.com