La X edició de l'Orxatada Fallera inunda d'orxata el centre de València

12/03/2019

•S'han repartit 1.000 litres d'autèntica orxata de xufa de València en les hores prèvies a la mascletà. • La Fallera Major Infantil de València i la seua Cort d'Honor s'han encarregat d'inaugurar l'acte, que per a la Denominació d'Origen suposa l'inici de la temporada de l'orxata.

El sol i les altes temperatures han animat a milers de valencians a participar de la "X Orxatada Fallera", que organitza la Denominació d'Origen Xufa de València amb la Federació d'Oci, Turisme i Activitats Recreatives (FOTUR) i el suport del Patronat provincial de Turisme "València Turisme". 

Les encarregades d'inaugurar l'acte han sigut la Fallera Major Infantil de València, Sara Larrazábal, i la seua Cort d'Honor. Sara, que s'ha declarat fan de l'orxata de xufa de València, ha animat a tots els valencians i valencianes a consumir-la en falles.

Els quasi 5.000 assistents han gaudit de l'ambient festiu i del deliciós sabor de la beguda valenciana per excel·lència.


Per a Antonio Gimeno, President del CRDO Xufa de València, les falles són un excel·lent moment per a promocionar l'orxata de xufa de València i recordar al consumidor que busque el logotip de la Denominació d'Origen, garantia de qualitat i de l'origen valencià de la xufa amb la qual s'elabora.

És temps de Falles, és temps d'Orxata!