L’Obrador de Bou celebra el seu seté aniversari amb dos nous llançaments

05/07/2019

L'Obrador de Bou presentarà el pròxim 6 de juliol en la Plaça de l'Ajuntament de València dos nous productes en el marc de la tercera edició del "Dia de l'Orxata i la Xufa de València".

El mateix dia, l'empresa celebra el seu seté aniversari, ja que va obrir les seues portes el 6 de juliol de 2011 convertint-se en la primera Horchatería Artesanal Ecològica certificada de la Comunitat Valenciana.

L'Obrador de Bou oferirà, tant en la Plaça de l'Ajuntament com en el seu local de la platja de la Patacona un Brownie de Xufa gelat, elaborat a base de la seua orxata natural ecològica i un deliciós bescuit de farina de xufa i xocolate negre.

Xufes Bou llança també la seua nova orxata ecològica concentrada, elaborada amb la seua millor selecció de xufa de València ecològica, cultivada en els seus camps familiars a Alboraia. L'objectiu de Xufes Bou amb la seua nova orxata concentrada és facilitar als seus clients, el consum d'orxata ecològica de qualitat, en les seues pròpies cases.

L'esdeveniment del "Dia de l'Orxata i la Xufa de València" està organitzat pel Consell Regulador Denominació d'Origen de la Xufa de València, que començarà a partir de les 12 del matí fins a les 21.30 de la nit.

Xufes Bou porta dedicant-se al cultiu de la xufa des de 1946, controlant tot el procés de la xufa, des de la plantació, l'òptim curat de la xufa, fins a l'elaboració de l'orxata en el seu obrador acristalat en L'Obrador de Bou. A més, utilitzen la seua material primera, la xufa de València ecològica, com a base per a la majoria de les seues elaboracions, des dels gelats, crêpes de farina de xufa, bescuit, etcètera.

L'Obrador de Bou
Avinguda Mare Nostrum, 7
Platja de la Patacona (Alboraia)