"Fartons Polo llança un homenatge a la localitat d'Alboraya a ritme de swing"

15/06/2021

"Horchataland" és la nova campanya de Fartons Polo que ens descobrix el millor lloc del món per a cultivar la xufa

Fartons Polo ha presentat hui la seua nova campanya "Horchataland", un homenatge musical a Alboraya, la terra de l'orxata i els fartons. L'objectiu de la marca, amb més de 50 anys de trajectòria elaborant productes naturals, és descobrir la localitat per excel·lència de l'orxata: Alboraya.

Per a això, la companyia valenciana ha creat una peça musical que invita a recórrer els diferents racons de l'horta valenciana a través del ball, la música i l'animació per a construir un univers màgic que té com a epicentre el poble d'Alboraya. "Esta campanya pretén ser una injecció d'entusiasme i positivitat, ara que tant necessitem recordar i disfrutar les coses bones de la vida", apunten des de Polo.

Inspirada en els musicals de Broadway i les pel·lícules de Disney, la campanya, desenrotllada per l'agència valenciana Kids, compta amb un protagonista que narra les bondats d'Horchataland, com ara la seua horta, els seus carrers, la seua platja i, sobretot, les seues orxateries, mentres recorre diferents localitzacions de la zona a ritme de swing.

Barraques que cobren vida, palmeres que ballen, fartons que plouen del cel i pardals que taral·laregen la cançó per a transmetre la idea principal de la campanya: si l'orxata i els fartons són així d'especials és perquè tenen un origen molt especial.

El vídeo de la campanya està disponible en l'enllace següent:
https://www.youtube.com/watchv=nuXFhpBKiZQ&feature=youtu.be

Sobre Fartons Polo

En Fartons Pol porten més de cinquanta anys elaborant els seus productes naturals amb l'objectiu d'alimentar a generacions de famílies d'una manera sana i natural. Actualment, l'empresa compta amb més de 120 treballadors i ha apostat per la diversificació de productes i el cultiu de la xufa. En 2016 Fartons Pol va presentar Or, Xata, una orxata pròpia a base de xufa amb D.O València i, posteriorment, va llançar una cervesa artesana amb xufa. L'empresa, també ha desenrotllat la marca The Original Xufa Company, que oferix una àmplia varietat de productes a base de xufa com a adobs, ensalades, batuts o snacks.