Orxata de Xufa de València per a Vampire Weekend

14/01/2010

La banda neoyorkina dedica el tema que obri el seu segon disc “Contra” a l'orxata. La Denominació d'Origen Xufa de València ha volgut que els integrants del grup puguen delectar-se amb autèntica Orxata de Xufa de València i coneguen el seu sabor i qualitat.

El Consell Regulador de la Denominació d'Origen (CRDO) Xufa de València va oferir a Vampire Weekend degustar l'autèntica Orxata de Xufa de València, donat el protagonisme que la banda aporta a l'orxata. Els membres de la banda van acceptar encantats la invitació, per la qual cosa el Consell Regulador els ha fet arribar fins a  Los Ángeles una mostra d'Orxata de Xufa de València com a gest d'agraïment a l'interés que este grup de jóvens artistes han mostrat per este producte.

D'esta manera, ha sigut possible que els integrants de Vampire Weekend disfruten de l'Orxata de Xufa de València per a celebrar l'eixida a la llum del seu segon CD “Contra” esta setmana.

Vampire Weekend és una coneguda banda neoyorkina d'indie-rock amb influències africanes. En 2007, un dels singles del seu primer àlbum va ser inclòs en “Les 100 millors cançons de l'any” que anualment publica la revista nord-americana “Rolling Stone”.

El grup neoyorkino té previst visitar Espanya per a presentar en directe el seu nou àlbum “Contra”. Es tracta de dos concerts que se celebraran els pròxims 27 i 28 de febrer del 2010 a Barcelona i Madrid respectivament. Aprofitant esta visita al nostre país, el CRDO Xufa de València oferirà als membres de la banda degustar de nou l'orxata.

Vídeo "Horchata" Vampire Weekend

La Denominació d'Origen Xufa de València s'erigix en certificat de la qualitat del producte i el CRDO Xufa de València és l'organisme que respon per ella. L'objectiu principal d'esta Denominació d'Origen és el de garantir la procedència valenciana i la màxima qualitat d'uns productes altament saludables com són l'Orxata i la Xufa de València, avalats per nombrosos estudis mèdics.