Del 19 al 30 de setembre ses celebraran la II Jornades Gastronòmiques de l'Orxata i la Xufa de València "Menja Orxata"

Al llarg d'aquestes jornades, restaurants situats en la zona de producció d'aquesta Denominació d'Origen oferiran en les seues cartes o menús, plats elaborats amb Xufa de València i/o Orxata de Xufa de València.

Tradicionalment, els restauradores es proveeixen principalment dels productes que li són més pròxims, contribuint al fet que cada cuina tinga aqueix caràcter singular que la diferència de cuines altres zones. En aqueix sentit, considerem que un producte com el nostre, tan arrelat a la nostra gastronomia, ha de tenir el protagonisme que es mereix com a ingredient en els plats de la nostra cuina. És per açò, que aquesta Denominació d'Origen impulsa aquestes jornades gastronòmiques al voltant de la Xufa de València i l'Orxata de Xufa de València.

Des del Consell Regulador de la Denominació d'Origen Xufa de València animem als restaurants de la comarca productora de Xufa de València a participar en aquestes jornades gastronòmiques i a tots en general, a degustar les propostes que ens oferiran restaurants de la zona, elaborades amb els nostres productes emparats i que pròximament donarem a conèixer

 

 

Para los restaurantes participantes:

Bases de participació                                                                                               

Sol·licitud de participació