El Hard Rock Cafe Valencia aposta per l'orxata amb Denominació d'Origen

09/08/2017

• La mítica cadena de restaurants va inaugurar el passat mes de maig el seu local valencià, un espai de dues plantes i més d'1.000 m2 en el centre de la ciutat.

El Hard Rock Cafe Valencia, ha decidit incorporar a la seua oferta gastronòmica un dels productes més genuïnament valencians; l'orxata de xufa de València.
Tal com ens comenta la direcció de Hard Rock Cafe Valencia “Des d'un principi vam tenir clar que volíem adaptar el nostre restaurant al caràcter valencià, i apostar per proveïdors de la regió, pròxims i de qualitat. L'orxata valenciana, és potser el producte que millor presenta a la ciutat, és per açò que no hem dubtat a incloure la mateixa en nostra ofereix culinària. Com no podia ser d'una altra forma, la mateixa havia de tractar-se d'un producte 100% valencià i amb Denominació d'Origen, que garantisca no solament la qualitat del producte, sinó l'originalitat del mateix”.
L'acceptació per part del consumidor està superant totes les expectatives. Als clients valencians els sorprèn que tinguem orxata, és una experiència nova prendre's una orxata en un “Hard Rock”, i ho troben molt positiu. Els visitants nacionals i internacionals, comenten que els resulta interessant tenir la possibilitat de provar una beguda típica de la ciutat.
En aquest sentit, els responsables del HRC han decidit tenir el producte durant tot l'any, no únicament en temporada estival “La nostra intenció és que en tant clients valencians com a turistes puguen gaudir-la tot l'any. A més, poden triar si prendre-la sola, acompanyada de fartons o barrejar-la amb gelat”
Des de la Denominació d'Origen, la valoració que fan és summament positiva: “Per a nosaltres i el nostre producte és molt important tenir presència en una cadena tan mítica com el Hard Rock Cafe i suposa el respatler del nostre producte i al nostre treball” A més, agraeixen l'aposta pel producte 100% valencià, ja que açò repercuteix de forma directa en la conservació de l'horta valenciana i els agricultors que viuen d'ella.