Mor l'ex president de l'Associació Valenciana d'Agricultors, Vicente Hernández

14/09/2017

Des del C.R.D.O. Xufa de València, lamentem la defunció de Vicente Hernández Martínez, president de l'Associació Valenciana d'Agricultors (AVA-Asaja) entre 1984 i 1996 i actual president d'honor d'aquesta organització. 

Nascut a Alcàsser en 1929, Hernández va participar dels primers moviments associatius del sector agrari i va tenir una labor fonamental en la seua configuració, consolidació i creixement. També va contribuir a la creació a Espanya de l'Associació Agrària Joves Agricultors (ASAJA).

Vicente Hernández es va caracteritzar per ser un dirigent incansable i enormement compromès en la defensa de l'agricultura valenciana, la qual cosa li va fer mereixedor d'innombrables reconeixements, com el Premi a la Trajectòria Agrària de la Conselleria d'Agricultura; l'Encomana de l'Ordre al Mèrit Agrari del Ministeri d'Agricultura o la Medalla d'Or al Mèrit del Treball, entre uns altres.

La missa funeral serà oficiada en l'Església Parroquial de Sant Martín Bisbe d'Alcàsser avui dijous a les 18 hores.

Des de la Denominació d'Origen traslladem el nostre més sentit condol a la seua família i els acompanyem en tan trista pèrdua.