Es presenta la XI edició “Premis Xufa de València” per a les Falles 2018

21/02/2018

•S'obri el termini d'inscripció de la XI edició “Premis *Xufa de València”. •El Consell Regulador d'aquesta denominació d'origen premiarà a les millors escenes falleres relacionades amb l'orxata i la xufa de València. •Tres comissions falleres es repartiran 350 litres d'autèntica Orxata de Xufa de València.

Des d'avui i fins al pròxim 14 de març les comissions falleres de València podran inscriure's en la XI edició "Premis Xufa de València" que es concedeixen a les millors escenes falleres a la xufa de València i l'orxata de xufa de València. 

Aquests premis, impulsats pel Consell Regulador de la Denominació d'Origen Xufa de València, estan orientats a reconèixer el treball dels artistes fallers i la voluntat de les comissions falleres per a recolzar un producte tan genuïnament valencià com és l'Orxata de Xufa de València.

El premi consistirà en el repartiment de 350 litres d'autèntica Orxata de Xufa de València entre les tres comissions falleres guanyadores.

La comissió premiada en primer lloc obtindrà 200 litres d'Orxata de Xufa de València (unes 1.200 degustacions) i un estendard. Les guardones en segon i el tercer lloc obtindran 100 litres (600 degustacions) i 50 litres (300 degustacions) d'Orxata de Xufa de València, respectivament, i un estendard.

L'objectiu d'aquests "Premis Xufa de València" és promocionar i donar a conèixer una beguda autènticament valenciana com és l'Orxata de Xufa de València, molt lligada a les festes de les Falles.

 

Falles 2018, falles amb sabor a orxata! #fallesiorxata

 

Per formalitzar la inscripció, les comissions interessades poden recaptar més informació en:
• La pàgina web del CRDO Xufa de València, prement els següents enllaços:
Formulari d'inscripció i Bases del Premi
• A través del telèfon del Consell Regulador: 96.369.04.99
• Enviant un email a falles@chufadevalencia.org